Pieczywo bezglutenowe – pyszne i zdrowe!

13 grudnia, 2014

Pieczywo Incola obala mit niejadalnego chleba bezglutenowego. Jako jedyni na rynku możemy pochwalić się sprężystym wilgotnym i niekruszącym się pieczywem.

Nasze receptury opieramy na składnikach naturalnych, wykorzystując ich oryginalne właściwości technologiczne. To dzięki nim pieczywo Incola do złudzenia przypomina produkty oparte na mące glutenowej.

Wychodząc naprzeciw naszym klientom produkujemy pieczywo bez celluloz, konserwantów, sztucznych aromatów i barwników. Eliminujemy do minimum obecność pozostałych alergenów jak np. soi, mleka, jaj, sezamu.

Nasze pieczywo jest bogatym źródłem błonnika pokarmowego tak ważnego w diecie Celiakowca.

Bezglutenowe pieczywo Incola jest zdrowym zamiennikiem dla osób na diecie bezglutenowej, które pozwala na rozkoszowanie się chrupiącą i pachnącą kromką chleba.

Dzięki dobrze zorganizowanemu działowi rozwoju Firma Saluteo podejmuje wyzwanie tworzenia produktów na życzenie klientów dla ich marek własnych .

Standardowa oferta pieczywa INCOLA

  1. Bezglutenowy świezy chleb z maczkiem
  2. Bezglutenowy świeży chleb z ziarnem
  3. Bezglutenowy świeży chleb z kminkiem
  4. Chleb rustykalny biały
  5. Chleb rustykalny ciemny
  6. Pieczywo chrupkie ryżowo-kasztanowe
  7. Pieczywo chrupkie ryżowo-żołędziowe
  8. Pieczywo chrupkie gryczano-ryżowe
  9. Pieczywo chrupkie kukurydziano-ryżowe
Posted in Aktualności.